Mar 19, 2010, 10:42 PM

Първа целувка 

  Poetry » Love
652 0 2

     Първа целувка

Поглед плах и топъл ме смути.
В миг потънах в нейните очи.
Забравих, че ми беше лош деня.
Ох, дали това не е лъжа?

Среща... най-красивите цветя.
Как докосна ме ръката?
Литнах, не бях на земята.
Сбъдва ли ми се мечтата?

Глас вълшебен пее в мен.
Обичам те - музика звучи.
Искам те! Викат падащи листа!
Обичам те! Обичам твойте очи!

Есен е, но пролетта е в мен.
Звучи нежен рефрен.
Искам високо да крещя.
Да...! Да...! - Това е любовта!

Звезден плащ покри небето.
Двама капка сме в морето.
Дари ни вятърът милувка.
Луната пълна - първата целувка.

© Пепа Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво!
    Аз винаги ще помня моята...
    (с риск да се изложа ще споделя, че беше неотдавна
    Поздрав!
  • Първа целувка - много емоция и спомени!
    Поздрав!
Random works
: ??:??