Роди се, рожбице, нам свята,
на двама млади, ангел на земята.
За мама - чиста капчица сълзица.
За татко - бистра ручейна водица.
Желано чедо, дъще ненагледна,
Бъди ни слънце, цвете многоцветно.
За нас светът си, целия, огромен.
И смисъл, в тоз` живот тъжовен.
Орисваме те... ти да си щастлива.
Красива, умна, здрава, талантлива.
Омайно биле, лек ни за душата,
ти, дар божествен, радост и отплата.
© Таня Мезева All rights reserved.