Mar 9, 2015, 4:44 PM

Първи балкон 

  Poetry
473 0 6

Първи балкон

 

                      "Булеварда с лиричния ритъм

                        аз не сменям за Шанз Елизе..."

                                                              М. Башева

 

И угасна салонът. И - в огън и лед -

ослепялата пролет изтече.

И се скитам без път и посока - след теб.

И не бързам за никъде вече.

 

Но подиря ли пак в булеварда подслон,

все се вслушвам в лиричния хаос. -

Да не би да пропусна - от първи балкон -

твоя смях. И твоя аплауз.

© Емил Хаджидиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??