Feb 13, 2013, 2:49 PM

Първи клас 

  Poetry
352 0 0

Първи клас, първи клас,

тичам бързо да съм първи аз,

към училището във квартала,

няма вече ала-бала.

 

Няма вече дълги песни и игри,

има дисциплина "клас стани",

пиша сложни думи и чета на глас,

хич не ми лесно в този първи клас.

 

Лесното остана във онези дни,

дето тичах силно

          и ревях на глас,

еех, пораснах бързо,

                           неусетно аз...

 

© Димитър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??