Jun 11, 2007, 9:20 PM

Първи опит да убия римите 

  Poetry
1097 0 20
Километрите, лежащи по асфалта,
мълчат стеснително за своя брой,
забравили за орловия поглед
и слънцето (което уж си тръгва),
а моите нозе крадат от пясъка
по детски неумело със следи,
оставят спомени по пътя,
по който още не вървя...

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??