Страна, безпощадна,
гадна,
безвъзвратна.
Носи в своята утроба
семе прокълнато,
за време кратко.
То ще бъде изцелено, но как?
Хората вътре са заспали дълбоко
и като овце са кротки.
С овчар грозен, безмозъчен,
сходен с нашите черти,
същия, като нас - брат,
се оказа голям наш враг.
Заедно с още, не бих казал малобройни, наши братя
възнасят ада в страната.
Заедно с тези манипулаторски глисти. . .
. . . бих казал "цивилната" ръка
оръжие да хване
и
да
ги
ПРОЧИСТИМ!
Васил Христов
© Васил Христов All rights reserved.
. . . бих казал "цивилната" ръка
оръжие да хване
и
да
ги
ПРОЧИСТИМ!
Браво за него.
Буйността на нашата младеж ще ни докара революция, но трябва и мъдрост в следреволюционния период, а това не става чрез метеж.