May 6, 2008, 9:48 PM

Първо и последно 

  Poetry » Love
537 1 1

Защо мълчиш, кажи ми нещо!
Кажи поне, че ме обичаш още!
Че ме желаеш, че искаш ме до тебе!
Но пак мълчиш. Гледаш ме невярващо
и примирено.
Бори се ти поне сега за мене!
Но ти не искаш! Мълчиш, както обикновено.
И утешаваш се пак с твоята любима – Чашка!

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??