Apr 29, 2010, 10:04 PM

Първокласник 

  Poetry » For kids
2762 0 29

      

 

        

 

Първокласник стана Ежко,

виж го колко е щастлив!

Сложил си бодлива дрешка,

взел си книжка и молив.

 

В класната му стая ето –

и картинки, и табла.

Гледа - Лиско и мечето

пишат букви и числа.

 

Бежко жално взе да плаче,

азбуката, че  не знае.

Но нали е първолаче –

хем ще учи, хем – играе.

 

Мина трудната година,

Ежко пише със бодлички.

И във втори клас премина

с чанта, пълна със шестички!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??