May 23, 2020, 7:38 AM

Път 

  Poetry
1103 2 9

Всеки роден е безпътен!

Трябва път да избере.

Но, как? Накъде насочен?

Как правилно да разбере?

Оставя крачките свободни!

Очите търсят път сред звездното небе.

Ту свлича се надолу, ту нагоре се катери...

Ту свирка си на воля, ту вдишва тежка смрад...

Но, пътят продължава!

И няма връщане назад!

И крачи до забрава!

До сетния си час!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??