Mar 12, 2021, 7:36 AM

Път със сърце 

  Poetry » Other
970 1 3

Прекрачвам прага

на всичко неказано.

Прехвърлям мисли,

събития, факти.

Стремежи, болни съвести,

размисли,

а по пътя ми...

едно сърце смазано.

Владея бури, задържам фактори,

превърнах делника си в хаос,

прелистих книги забравени,

път със сърце крачих.

Със себе си влизах в раздори,

със хората път не намирах,

властта превърнах в пародия,

а избора в недостигнато.

Живея във сбор от теории,

смъртта където е само понятие,

а всичко е само придатък,

а всичко може би е и така нататък...

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??