Jul 23, 2014, 10:03 PM

Път за две души 

  Poetry » Love
493 0 4

Ще ти простя каквото и да е...
и изневяра с дявола във тебе.
Ти си жена от други светове...
а аз ездач на полудяло време.

Ще утоля нагона ти красив...
от кучката във теб не се отричай.
Вземи си чаша пълна с грехове...
да пием до признания, момиче.

Ще ни изчука този зъл живот,
но болката от любовта е всичко -
без нея си на мислите си роб
и показна на Бог фалшива личност.

Ще заклеймят желанията ни,
но нека сме жигосани, различни,
телата ни ще начертаят път
за две души – ужасно неприлични...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??