"Когато всичко отива на кино,
това е сигурен знак,
че трябва да излезеш от филма..."
Кирил Ганчев- Кирето
остатъци
от вчерашния ден
предвестници
на нова радост и тъга
да пием пътем по кафе
защото аз ще трябва да реша
от тук нататък
как да продължа
опитвам се да разбера
до колко е повярвало
кога защо в кого от вас
сърцето на детето в мен
макар че вярата
презряна от успеха
в куплета на живота
малка е утеха
надявахте се
само и единствено
на вечната любов
а тя от тази своя власт
опиваше се и полека-лека
се стигна и до там-
в пиянската си страст
да ви посочи с пръст
най-неразумната пътека
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.