Feb 4, 2015, 11:32 AM

Пътници 

  Poetry » Phylosophy
386 0 2

Побелели от път върхове                                                                                                                         тихо лягат в ръцете ми меки.                                                                                                                 Много прах и куп ветрове                                                                                                                       ги направиха толкова леки.                                                                                                                                                                                                                                                                                           Само времето сложи печат.                                                                                                                   Само то им изтри цветовете,                                                                                                                 те не могат да гледат назад                                                                                                                     но нали са без очи върховете...                                                                                                   

© Светла Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здравей stoyna, благодаря за този коментар.За мен е важно какво казват хората усетили интересната философия!
  • Оригинално и леко за четене. С интересна философия!
    Допадна ми.
    Поздрав и хубав ден!
Random works
: ??:??