Jul 12, 2022, 10:12 PM

Пътуване 

  Poetry » Phylosophy
278 1 3

Имам само едно неуморно сърце.

То е моят най-верен приятел.

Всички други съдбата ми даде и взе,

всеки спомен е снимка изпратил.

 

И понеже животът превръща се в дим,

ден след ден ненаситно изтича,

аз го моля с усмивка напред да вървим

и до тези, които обичам!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??