Dec 7, 2010, 8:59 PM

Пътуване 

  Poetry » Other
501 0 5

Тъй хубаво е да пътуваш,

опрял чело на хладното стъкло.

Навън света да съзерцаваш,

това въртящо се кълбо.

 

А мислите ти като птици

долитат от любимите места.

Уж от години все към тях се връщаш,

а си оставаш в своята мечта.

 

Мечтата ли голяма, път открила

към недостъпните места,

те води тъй неумолимо

към предизвикателства така!?

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??