Nov 15, 2008, 8:04 PM

Пътят 

  Poetry
735 0 29

Пътят

без трите посоки-

освен една.

Коларски.

По средата-трева.

Дълъг,

/надявам се/

да опаше земята.

Радостен-

с  две бразди от колела.

Цветен-

щом през мене минава.

Страшен-

заради прощаването.

Покрит

с малки камъчета-

деца на скалата.

/като въздишки от самота/

Труден-

заради праха във очите ми.

Прекрасен-

заради обичането...

 

Пътят,

който ме води при теб...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??