Jun 23, 2009, 1:04 AM

Пътят на любовта 

  Poetry » Love
796 0 2

    Уморен и блуден син на таз земя си.
    Бродят тихо твоите стъпки.
    Търсиш светлина от мрака и тревожен е сънят ти.
    
    А отговорът там се крие,
    прогледни в тъмата - ще откриеш
    туй, що търсиш и дълбоко го таи душата!
    
    Упование намираш, но къде заблудата се крие?
    Сигурността на разума покрива
    туй, що сърцето крещи и назовава.
 
    Събуди се и тръгни!
    Съблечи си старите одежди!
    Нова риза надени - тръгвай с новата надежда!
   
    Нозете ще те водят,
    из трънаците ще бродиш,
    силата на любовта един ден ще те съпровожда!

© Десислава Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Мъдростта е в оптимизма! Поздрави!
    Ваше Благородие
  • Страхотно!
    "...тръгвай с новата надежда!" - Само напред!
    Оптимистично! Това ми харесва много в твоите произведения!
    Поздрави!
Random works
: ??:??