Apr 24, 2007, 6:19 AM

Радиоактивност 

  Poetry
946 0 4

По тази нощна магистрала
Изпратих някога войните си.
Една след друга
И двадесет години чакане
Не събраха дързост да познаят
Коя ще се завърне първа.

Безветрие
Пази се
Ядрената зима
Прониква с взлом
През счупени прозорци,
Но можеш лесно да я проследиш
По черните следи от дим.

Започнах всичките войни,
Но някой друг
Ще ги довърши,
Защото ми остана малко
Коса, която да изгубя в чакане

По тази нощна магистрала
Жълтите цветя
Завъртат своите сигнали.

Отново
Опасност

                             02.2006

© Хотен Зонтаг All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??