Mar 21, 2010, 12:33 PM

Радост 

  Poetry » Other
567 0 8

Радост в душата,
радост в очите
огря - изгря...

Бушуващи
огнени
зари
светлина...

Един миг
стрела
иззвъня
небесен звън
екот...

Изгряващи
утринни
стрели
слънце
живот...

Тревичка
цвете
усмивка
слънце
на полянка...

Четири лапки...

 

 

17.03.10г.

 

 

ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!!!

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??