Nov 8, 2007, 4:09 PM

Радост и мъка 

  Poetry
616 0 12

                                                Благодаря на Валя - "Не обичам тъгата" 

                                                породи този кратък стих, който отговаря

                                                на състоянието ми в момента. 

 

 

ТъчЕ ме мъката.

И нявга вплита

1-2 стръка радост,

че без нея

боли сърцето

и линее...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??