Mar 5, 2011, 2:40 PM

Рамка със стъкла 

  Poetry
721 0 12



Прозорец -

рамка със стъкла,

преграда

за палавия вятър.

Но оттам излита погледът,

окрилян от мечти...

 

... и се рее в небесата сини,

през облаци и бури преминава,

преплита слънчевия

с лунен лъч

и към теб се спуска бавно,

за да те погали.


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??