Jun 14, 2009, 7:20 PM

Рана 

  Poetry » Love
572 0 3

 

РАНА

 

От допира на твоите ръце изгарям

и цялата съм рана.

Да ме лекуват искам същите ръце.

Без тях не мога цяла да остана.

С теб се храня, теб отпивам,

във тебе себе си откривам,

по твоя  път вървя след тебе.

От твоя сън сънят ми е обсебен.

Ако имах сили да те пусна,

щях себе си да пусна аз на свобода.

 

 

 

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??