Feb 25, 2008, 7:09 PM

Ранена птица 

  Poetry
1303 0 22
 

 

Отчупи от сърцето ми частица,

отвори и закрачи мълчешком,

а то простена - в миг ранена птица -

очакващо надежда  крадешком.

 

А как жадуваше да те настигне

и да си върне липсващата част.

И гордостта коварна да надмогне,

да покори отровната и власт.

 

Че прошката е сила най-човешка,

която каменни стени руши.

А във живота всеки прави грешка,

но важното е да я заличи!

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??