Apr 10, 2008, 12:06 PM

Ранени души 

  Poetry
1194 0 4
РАНЕНИ ДУШИ

ИМА ЛИ ЛЕК ЗА РАНЕНИ ДУШИ?!
Има ли нещо и тях да лекува,
щом завистта неизменно руши
всичко чисто, а подлостта тържествува?!

Винаги НЕЩО във нас ще боли -
споменът груб ще ни пари в душите,
но не оставихме с тебе, нали,
ДУМИТЕ ЛОШИ да стъпчат мечтите!

ИМА ЛИ ЛЕК ЗА РАНЕНИ ДУШИ?!
Трябва да има - щом с теб оцеляхме.
Просто ДОВЕРИЕ трябва - нали,
толкова трудно това го разбрахме!

© Шехерезада All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??