Jul 20, 2012, 10:24 AM

Ранено мечтание 

  Poetry » Other
546 0 0

Дори мечтанието ми понякога страда,
ранено от безкрайните илюзии
и лъжовността в този свят.
Страда мълчаливо.
Пише.
Пише истории реални и измислени,
щом музата го посети.
само тя единствена му дава
сили.
Само тя единствена безрезервно
го подкрепя...

 

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??