Dec 19, 2006, 12:57 PM

Рапсодия 

  Poetry
912 1 2

                Рапсодия
             
Обичам те завинаги,

макар сега сърцето да боли...

Ти толкова любов ми даде,

дори за миг не ме предаде.


И в твоите ласкави ръце

усещам се на седмото небе.

Двама тръпнем под дъгата,

душата ти е тъй богата.

Обича всичко да ми дава,
от самотата ме спасява.
В живота ми намръщен и суров
до мен върви една любов.


Със мен ти всичко сподели –

ех, нищо  -  нека ме боли...

А болката не е случайна,

по любовта ти всеотдайна.


Очите с нежност ми нашепват,

клепачите любовно трепват:

“Обичам те завинаги,

завинаги обичай ме и ти!"

 

 

“...в такава нощ минава само

трамвай като последна стража”

© Делфи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасна и нежна рапсодия!!!
    Поздрави
  • Подтигнал си замисъла, заложен в заглавието, дори и чраз онова, което може да се посочи за изкусуряване.
    Поздрав!
Random works
: ??:??