Apr 3, 2006, 5:30 PM

РАВНОДУШИЕ  

  Poetry
541 0 0

(миниатюра)


От нанесената рана

избухна сърцето.

Кръвта бликна от него.

И удави небето.

 

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??