Mar 29, 2017, 2:40 AM

Равносметка 

  Poetry » Phylosophy
336 0 2

Не трепват клони от тополите,                                                                                      

не свиват птиците гнезда,                                                                                      

не се усмихват вече хората,                                                                                               
а дните стапят се в числа.

 

Стареят тихо само думите –                                                                                         

като пътеки по речта.                                                                                      

Ненужни вече са албумите –                                                                                        

на памет вехнещи листа.

 

От мигове живот създаваме.                                                                        

Сърца жадуват радостта.                                                                                           

Небе, земя – кога преставаме                                                                          

да търсим път в безкрайността?

© Елена Костадинова All rights reserved.

.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??