Отново са скътани зимите
дълбоко в сърцата. А мнимите
облаги със болка платени са.
Вините отдавна простени са.
Забравили низост и гадости,
живеят в нас малките радости.
Възвръщат се спомени чакани,
но всички сълзи са изплакани.
Животът с любов подпечатан е
и вече е топло в душата ни.
Днес няма ги скритите тежести.
Едничка останала свежест е.
И тъй като най-всеобхватна е
за нас любовта, и безплатна е,
отдавна платена е сметката –
такава е днес равносметката.
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.
Доче, благодаря ти, че се отби и ме зарадва отново!