Jun 28, 2022, 10:07 PM

Равновесие 

  Poetry » Other
303 3 13

В зората

на своето

ежедневие...

Тук и сега,

се превръща

мечтата в идея.

Как?

Сама не разбра, 

ала плисва набързо

водица (и чар!)

връз лицето

на днешното утро.

И...

Се втурва,

като на пожар,

да догони 

заветното утре.

Аз, нали съм

сърце със стрелки,

гледам

в кръга да застане

онова, за което

време не ще й остане.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??