Dec 17, 2004, 2:24 AM

Рая 

  Poetry
1549 0 1
Нещо красиво се случва вътре в мен,
някакво чувство прекрасно се прокардва,
чувствам се хипнотизиран,
чувствам се парализиран,
открих рая.

Само когато се загубя в душата ти,
откривам и моята - сбор от телата ни,
само когато се загубя в душата ти,
намирам ключа и отварят се сърцата ни.

Бих открил хиляди причини, поради които да съм с нея,
и заради всяка една от тях бих останал с нея до края.
Задръж ме в прегръдките си,
задръж ме в сърцето си -
вътре в теб е раят.

Чувствам как се запълва празнината в теб,
как желая заедно с тези чувства и аз да се промъкна в теб.
сърцето беше замряло като в сън блед,
толкова дълго бях без теб,
чувствам се като в рая .

© Христо Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??