Разделени
Ти имаш още нещо да ми кажеш;
недей да бързаш - помисли,
говори спокойно - недей ме укорявай
за мойте грешки - и за твоите мечти!
Седни до мене - недей да бягаш,
помисли за нашата любов,
очи говорят - уста целува,
но недей да бързаш в тоз живот!
Години много - съдба голяма,
огън в моите очи -
но къде си ти сега, любима моя,
да видиш моите сълзи!
Недей ме пита защо съм тука,
гърди болят от болка и любов,
очи тъмнеят - глава се люшка,
проклет да бъде тоз живот!
Недежда има на небето,
слънце грее в твоите очи,
дали ще има огън във сърцето,
за да стопли нашите души!
© Виктор All rights reserved.
Браво!!!
Поздрав и прегръдка!!!