Jun 23, 2007, 12:24 PM

Раздяла 

  Poetry
707 1 2
Ти си сам,
отиде там,
а аз останах тук,
направих го напук.
Да ме ревнуваш омръзна ми
и сърцето замръзна ми,
и това, че го убиваш,
те кара да загиваш. 

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??