Aug 30, 2011, 1:22 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
481 1 0

Тръгваш си от мен сега

и молиш аз да ти простя,

паднал си пред мен на колене

и не трепва твоето сърце.

 

Молиш ме да ти простя

поредна изневяра и лъжа,

казваш, че не ме обичаш

и мили думи не изричаш.

 

Обичах те безумно, страстно

отдадох се на тебе безпристрастно,

очаквах ти да си за мен

добрият, силен супермен.

 

Но твоите лъжи безкрайни

и срещите ти тъй незнайни,

породиха недоверие във мен

разочароваха ме те, от ден на ден.

 

Не вярвам аз, на твоите сълзи

не вярвам и на думата"прости",

за мене вече си парче от лед

и не искам аз да съм със теб.

 

Пускам те на воля да летиш

и казвам ти, че трябва да се промениш,

защото никоя жена,

не иска груби думи и лъжа.

 

Не трябва да си груб, страхлив,

не трябва да си мързелив и горделив,

жените силните мъже обичат

на тях с любов докрай се вричат.

 

Върви си, няма аз да плача

и няма да те чакам в здрача,

обичта ще подаря на този,

който ме обсипе с ласки и със рози.

© ПЕНКА КАМБУРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??