Jul 1, 2009, 1:07 PM

Раздяла 

  Poetry » Other
607 2 1

Раздяла

 

Раздялата идва,
всичко ще свърши.

Животът ме вика,

но вие оставате в мен!

 

Класът се разпада -

няма лудории вече.

Наесен пътят ни чака отново,

без вас нищо няма да е същото...

 

Не просто приятели бяхме,

ежедневно ние заедно седяхме.

Споделяхме и радост, и болки.

Имахме си всичко - защо трябва да свърши?  

© Михаела Канелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??