Dec 3, 2008, 7:32 PM

Раздялата ни 

  Poetry
610 1 4

Трудно ми е... Не, не плача...

Просто нещо влезе ми в окото.

Нека съглася се с твоя начин,

имаш много доводи "защото".

 Аз коя ли съм да те оборвам.

И коя ли съм въобще за тебе.

Щом в гласа ти няма капка болка,

щом ме караш да се чувствам непотребна.

Знам... Мълчи!... Ще срещна друг... Едва ли.

Не предричай, за да ти е леко...

В себе си дълбоко сме разбрали,

че не съм за теб, уви, човека.

Ще ти кажа нещо на раздяла,

 нещото, което ще ме мъчи.

Малкото ми гордост ме е спряла

да не падна толкова, за да ме стъпчеш.

Шепата достойнство ще те пусне,

а моралът ми ще те изпрати по човешки.

Но излезеш ли, сърцето ще се пръсне,

тръгнеш ли си, цял живот ще ми е тежко!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??