Oct 18, 2006, 11:55 AM

РАЗГАДАЙ МЕ 

  Poetry
1002 0 19
                 Разгадай ме...


Разплитай ме бавно - нишка по нишка,
със устни разголвай душата ми бяла,
ревнуващо, страстно, отронил въздишка,
в нощта сребролунна - разнищвай ме цяла.

Целувай ме тихо - с очи ме докосвай
и всяка извивка по мен разгадавай...
треперещо, нежно, със мисли жигосвай,
две думи безспирно повтаряй...


04.08.2006г.

© Гергана Шутева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??