Nov 28, 2007, 11:12 PM

Разголена 

  Poetry
565 0 16

Съблечена
от вятърния порив,
в полето потръпва бреза.
Вейките й нежни
леденият дъжд облива.
С мекото си покривало
да беше я завил
поне снега,
а то,
по тънки клонки
и сама -
пред всички
разголена
душа…

Снежинки доверчиви
борове целуват
и прободени притихват.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??