Jan 14, 2010, 4:03 PM

Разговор 

  Poetry » Other
538 0 15

 

Самота?

Това е страшно - казвам аз

Това е свобода - отвръщаш ти

 

Взаимност?

Най-после надежда - казвам аз

Стига ограничения - отвръщаш ти

 

Бъдеще?

Ще го има - казвам аз

Живей днес - съветваш ти

 

Утеха?

Приятелско рамо - казвам аз

Наздраве - отвръщаш ти

 

Общуване?

Съприкосновение - прошепвам аз

Противоречие - отсичаш ти

 

Смисъл?

Вече няма - казвам аз

Да - най-после си съгласен ти...

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??