Не ме затваряй в плоски очертания -
невидимите граници ме плашат,
не искам да ти давам обещания,
които утре мога да прекрача!
Не искай да съм дръзка, напориста -
живея в друго измерение!
Да съм достъпна, бяла и лъчиста,
това е моето добро прозрение...
И не очаквай дълго извинение -
изпуснал си отдавна влака,
ще спра на следващото отклонение
и ще потъна лаконично в мрака!
© Рада Димова All rights reserved.