May 20, 2007, 3:18 PM

Разговор по време на задява 

  Poetry
909 0 9
Ако можех да ти кажа...
Ако можеше - какво?
Ако можех да откажа...
Абе, можеш - но защо??

Абе мога, ма ни искам.
А тъй - дан'съ подтискъм!
Тъй дйе - що да обешавам,
кът ни искам да ти давам?


Кой шъ дава - не се знай!
Кой е ад и кой е рай
тепърва ще се уточнява...
(размисли по време на задява)


Бе размислям, ма съм руса...
Кой ша сърба - кой ша куса?!?

Ни съм гладен - баш съм сит,
и важното е кой ш'тъ друса!


Кой ш'мъ друса се мий туй,
ще ми са да имах ...уй,
та да изтрещя момити
се мий тая гладни-сити.


Ще ти са, ма май го нямаш
(понйе и нйе за постоянно)
с моми нидйей да съ излагаш
ш'са получи постноядно.


Ти пък туй отдйе го знайш?
Га го видиш ша са майш!!!!
Можи пъ за постоянно да го имам.
Въъъъ, дусадно,
дееба римата.


Можеш, ма ш'та притиснява.
Как ша одиш? Ш'та стиснява!!
Кое'т сий гадно 'ко помислиш.
Кво щи'й яко да си "чиста".


nikolaidragiev - синьо
alisa_wonderland - червено

© Ники Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??