Говори ми се за любов!...
За туй неземно чувство, де у всеки тлее...
и чака циганският вятър само да повее...
Жарта да лъхне...
Пепелта да се завихри, разпилее
Светлинката гдето тлее - в пожари пак да се обърне!!! .
Човешките сърца във пламък да обгърне,
и Любовта..
отново в тях да се завърне!..
Valentina Mitova
02/10/2018
© Valentina Mitova All rights reserved.