Jun 4, 2009, 12:20 PM

Разкажи ми за любовта 

  Poetry » Love
800 0 2

Хайде, разкажи ми за любовта...

Виждам блясък в твоите очи...

Любовта! - Заразна ли е тя?

Сърцето ми дали ще изпепели?


Хайде, разкажи ми за любовта...

Тя руши или твори?

Хайде, разкажи ми, че не зная...

Предизвиква ли в очите сълзи?


Хайде, разкажи ми сега...

Какво е чувството да си влюбен...

Хайде, разкажи ми за любовта...

Кара ли те да не спиш, да стоиш буден?


Хайде, кажи ми сега, това ли са симтомите:

да си умислен, засмян, вечер сън да няма,

ако отговорът е да, то значи и аз съм влюбена.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??