Jul 5, 2013, 1:56 PM

Разказвай 

  Poetry
1135 0 1

Разказвай, за всичко разказвай...

аз искам да мина по всяка

пътечка в леса дълбок,

където си бродил от малък.
Да глътна от всеки поток,

във който си устни потапял.

Да вдъхна от всеки аромат,

опивал гърдите ти жадни.

Да вляза във твоя свят.

 

Разказвай...

Аз искам да мина

през всеки твой преден ден.

Да бъда с теб и тогава,

когато си бил без мен!

© Неди Белчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много красиво стихотворение! Наистина ли си на 14? Аз на тази възраст не пишех така
Random works
: ??:??