Apr 28, 2009, 7:24 AM

Различна... 

  Poetry
482 0 9

Притеснена, различно.

Нетипична съвсем.

Предвидливо себична,

прекроена - на две.

Съвършено прозрачна,

енергично решима.

Мнима за себе си,

а за другите - не?!

Докачливо плачлива.

Обичайно невзрачна.

Тъжно-весела често.

Побеляла случайно?

Преболяла и болка,

и любов, и омраза...

Илюзорно порочна,

и щастлива привидно.

Романтичка безбожна?!

(Богът ú е в сърцето...)

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??