Nov 28, 2009, 12:10 PM

Различно 

  Poetry » Other
933 0 4

 

Нося се с настроението си в бяло,

нежно, като балада, се изви.

Потрепна като есенна камбана,

а след това дълбоко в мен се скри.

 

И реят се мислите ми като ято -

птици, прелитащи към юг.

И южна съм за вас, когато

не ме заливате със студ.

 

Хамелеон съм – цветовете сменям,

душата ми разгръща се като дъга.

Попитай кой цвят тя днес облича

и ще потрепне небрежно със снага.

 

Тъгата в синьо -  слива се небесно,

безоблачно е,  няма да  вали,

гръмотевица някъде проблесна

и до мен не стигаш  от мъгли...

 

 

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??