Jan 14, 2011, 3:52 PM

Разпалих клада 

  Poetry » Love
988 0 17

Различна, но и истинска видя ме.
Сънувана, мираж ли бях за теб.
Изплакана любов неизживяна,
завихри чувства в блян-водовъртеж.

Открит, великодушен и по царски
подготвящ се за лъвския си скок,
препращаше ми огън нестинарски.
Жаравата превръщаше в урок.

Внуши ми сила, боса да опитам
по въглени пламтящи да вървя.
В косите огнен дъжд да вплитам.
В сърце-сираче факла разгоря.

Различно... самодивски и магийно,
разпалих клада. Лумнах във нощта.
Обля те заревото.... енергийно.
Усети ли? Във теб е... любовта!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??