May 21, 2007, 9:09 PM

РАЗПЛАКАНА НОЩ 

  Poetry
503 0 0
                      РАЗПЛАКАНА   НОЩ

             КОЛКО СЪЛЗИ  ДУШАТА МИ ОТРОНИ
             ВЪВ НОЩА САМОТНА  И ТИХА....
             КОЛКО ЛЕСНО  СЪРЦЕТО РАЗБРА,
             ЧЕ ОТ  БОЛКА ИЗБЛИКНА  И СТИХА...

            И    ГОРИ ... И   СТРАДА   ДУШАТА
            НЕ НАМЕРИЛА  СИЛИ  И ВЯРНО  СЪРЦЕ.
            С БРЕМЕТО ТЕЖКО  ЛЯГАМ ВЪВ МРАКА
            И САМОТНА , С  ТЪГА НА ЛИЦЕ...

            ОБИЧ  И  БОЛКА  В  ЕДНО СЕ ОПЛИТАТ
            И ВЪПРОСИ,ВЪПРОСИ  ДУШАТА МИ ПИТАТ !?
            ОТГОВОР  НЯМА , НЯМА ВЪВ МРАКА ....
            ВЯТЪРА  ЗАТИХНА  И  ДЪЖДЪТ  ЗАПЛАКА...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??