Oct 19, 2023, 3:13 PM

Разврати 

  Poetry » Epigrams
325 0 0

Западен е:

полове двеста,

случайни срещи,

бързи раздели

с всяка и всеки.

Източен е:

изфинтване,

насилване,

убиване

на жените.

 

© Венко Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??