Mar 29, 2013, 7:23 PM

Рецепта само за жени 

  Poetry » Humour
792 0 11

 

 

                                   Когато спомените станат много

                                   и някаква неискана печал,

                                   заседне в брошката ти строго

                                   и натъжава твоя марков шал...

                       

                                   Когато видиш бръчки край очите,

                                   умората от вечните лъжи

                                   и ти се ще без мисъл да мълчите,

                                   а глупава енергия край теб кръжи...

                                                  Тогава... 

                                   Сложи си малко лъскаво червило,

                                   а бледността със руж ще победиш

                                   и въпреки, че нещо те е свило,

                                   че си добре и себе си ще заблудиш...

 

                                   Метни се на колата, заминавай

                                   далече някъде, към някой МОЛ!

                                   Пусни Арета Франклин и припявай,

                                   животът не е само хляб и сол!

© Рада Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??